Om oss

Strønes Snekkerverksted er et lite, men solid snekkerverksted tuftet på tradisjoner og fagkunnskap. Vi har gjennom 20 år levert skreddersydde kvalitetsmøbler. Siden vi ble etablert 1. september 2000, har vi jobbet med møbler, møbelinnredninger og restaurering. I dag teller vår dyktige stab 8 ansatte, hvorav 2 er lærlinger. Produksjonen forgår i eget verksted lokaliser på Grevæg i Tosebygda. Produksjonslokalet vårt er utstyrt med moderne utstyr og maskiner tilpasset vår produksjon og vårt mål om å levere møbler av høy kvalitet.
Vi har stor spennvidde i produksjonen og verkstedet består av to avdelinger med hvert sitt hovedfokus. I produksjonsavdelingen skjer nyproduksjon av møbler og innredninger. Mangfoldet er stort i produktene vi leverer herfra, og spesialiteten vår er skreddersydde møbelinnredninger til stue og soverom samt garderobeløsninger. I restaureringsavdelingen er spesialiteten istandsetting av gamle vinduer, men også gamle møbler bringes tilbake til fordums prakt her.

Vårt team av håndverkere utfyller hverandre og besitter kompetanse innen møbelsnekring, restaurering, maling og tradisjonell overflatebehandling, treskjæring/ dekor, samt produktutvikling og design.
Vi liker å ha tett dialog i prosessen rundt alle våre oppdrag, dialog med kunde og eventuelt arkitekt og vernemyndighet er vesentlig, og alltid interessant, for å få til det beste sluttresultatet. I møtet med oss vil du være tett på prosessen helt fra første strek på skisseblokka til bøkene er på plass i bokhylla.

Strønes Snekkerverksted AS
– VI LAGER DITT DRØMMEMØBEL!